Share

Premierul Sorin Grindeanu, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu şi liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au semnat, joi seara, la Sinaia, proiectul de lege privind salarizarea unitară în sectorul bugetar

Liviu Dragnea: Nu a fost niciun fel de divergenţă între PSD şi ALDE cu privire la semnarea proiectului de lege. Nu scad salariile judecătorilor şi magistraţilor, informează evz.ro.

Citeste si   75 de milioane de EURO pentru noul STADION de la IAȘI! Ciprian PARASCHIV: ”Când vom avea un STADION nou, veți auzi de un IAȘI mult mai PUTERNIC”

Sorin Grindeanu: Ţinta este adoptarea legii în Parlament la finalul sesiunii parlamentare

Lia Olguţa Vasilescu: BNR şi ASF sunt singurele instituţii exclude din lege. Raportul din lege este de 1 la 12 între cel mai mic şi cel mai mare salariu. Pe legislaţia actuală aveam de 1 la 15.

De la data de 1 iulie 2017 se acordă următoarele creşteri salariale:

– solde militari – 20%

Citeste si   Cum se joacă PNL de-a schimbarea la IAȘI: Lucian Petrică RUSU ”specialist” în tăiat hârtii a prins loc ELIGIBIL pe lista de la Camera DEPUTAȚILOR

– poliţişti – 5%

De la 1 ianuarie 2018 creşteri salariale:

– medicii şi asistentele

– profesori – 50%

Raportul între cel mai mic şi cel mai mare salariu va fi de 1 la 12. Pragul 1 este de 1.450 de lei.

Presedinte: 12. Astfel, preşedintele va avea un salariu brut de 12 X 1.450, adică 17.400 de lei pe lună

Citeste si   75 de milioane de EURO pentru noul STADION de la IAȘI! Ciprian PARASCHIV: ”Când vom avea un STADION nou, veți auzi de un IAȘI mult mai PUTERNIC”

Presedintele Senatului, Camerei Deputatilor, ICCJ, prim-ministru:  11

Judecatori ICCJ si CCR: 10,5

Ministri: 10

Primarul general al Capitalei: 9

Secretari de stat: 7,4

Viceprimarul Capitalei, preşedintele Consiliului Judeţean, Primar în oraşe peste 300.000 de locuitori, senatori, deputaţi:8

primar în oraşe peste 200.000 de locuitori: 7,5

Vicepreşedinte Consiliu Judeţean: 7


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ