Share

 

În data de 16.09.2020, între orele 09.00 – 13.00, polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice IPJ Suceava, au organizat şi executat o acţiune pe raza municipiilor Câmpulung Moldovenesc și Rădăuți.

Au fost efectuate verificări la 14 persoane fizice/I.F./P.F./I.I., SC, producători agricoli

A fost constatată o infracțiune de contrabandă (art.270 alin. 3 Cod Vamal) și au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenţionale în valoare de 41.500 lei, toate la Legea 12/1990 privind actele de comerț.

Citeste si   ANPIS: Valoarea alocaţiilor de stat pentru copii, plătite în septembrie, a depăşit 721 milioane de lei

Au fost confiscate bunuri în valoare totală de cca. 2800 lei (articole de încălțăminte, set-uri de jocuri pentru copii, bunuri de uz industrial, alcool, etc.), precum și sume de bani în lei și valută în valoare de 10.000 lei.

 

             Eveniment rutier cercetat de polițiști

La data de 16.09.2020, în jurul orei 19.20, o femeie de 23 ani, din mun. Suceava, a condus autoturismul pe DJ 208 T localitatea Fetești, com. Siminicea,  având direcţia de deplasare Grigoresti-Fetesti. Pe un sector de drum în curba, marcat și semnalizat corespunzător cu marcaj longitudinal continuu ce separa sensurile de mers, nu a păstrat distanța laterală corespunzătoare față de autoutilitara condusă de către un bărbat de 66 ani, din municipiul  Suceava, care circula din sensul opus de mers și a intrat în coliziune laterală cu aceasta.

Citeste si   Tânăr AMENDAT de poliție deoarece a REFUZAT sa poarte masca de protecție! Ce le-a spus acesta polițiștilor

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 44 ani, din com. Siminicea, care era pasagera pe locul din stânga a autovehiculului condus de tânăra de 23 de ani.

Conducătorii auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative ulterior li s-a recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citeste si   Coronavirus/ GCS: 7.110 amenzi aplicate în ultimele 24 de ore; valoarea totală - 1.704.050 lei

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

 

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ