Share

Poliția națională, Poliția de frontieră și Jandarmeria Română au aplicat pe parcursul a trei zile sancțiuni în valoare de 30.000 de lei pentru cetățenii ce nu respectau regulile epidemiologice impuse de autorități.

Au fost amendate un număr de 127 de persoane din cauza faptului că nu purtau mască de protecție în zone în care conform legii este obligatoriu.

În ziua de 7 octombrie 2020, jandarmii au intervenit în incinta unui complex comercial, unde un bărbat refuza să poarte mijloacele de protecţie individuală, persoana în cauză fiind sancţionată cu 500 lei. În aceeaşi zi a mai fost aplicată o sancţiune de 500 lei unei alte persoane care nu purta mască într-un autobuz, care urma să se deplaseze în afara municipiului Iaşi. Marţi, 6 octombrie a fost sancţionat cu avertisment o persoană care nu purta mască în incinta unui magazin de pe bulevardul Dacia”, a precizat Constantin Cojocaru, din cadrul Jandarmeriei Iaşi.

Conform declarației lui Constantin Cojocaru au fost aplicate 219 sancțiuni în timpul activităților desfășurate pe teren de Jandarmerie și valoarea totală a amenzilor se ridică la suma de 31.050 lei.

Citeste si   Prof Dr. Carmen DOROBĂȚ a INFIRMAT orice implicare a sa de natură POLITICĂ

31.050 de lei din sancțiunile aplicate de autorități

Autoritățile recomandă cetățenilor ieșeni să respecte cu strictețe reglementările epidemiologice. În prezent Iașul se află într-un punct critic având în vedere rata îmbolnăvirilor cu noul virus.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ