Share

În perioada 14-16.08.2020, cadrele Serviciului Rutier şi cele ale formațiunilor de profil din teritoriu, au organizat și executat pe raza de competenţă acțiuni specifice pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, ocazie cu care au fost testați cu aparatul etilotest 428 conducători auto, au fost reținute în vederea confiscării 15 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunii polițiștii au aplicat 117 sancțiuni contravenționale în valoare de 57.705 lei și au constatat 8 infracțiuni la regimul rutier

În timp ce se deplasa cu bicicleta pe acostamentul bd. Sofia Vicoveanca din municipiul Suceava, având direcția de deplasare spre localitatea Cumpărătura, un tânăr de 19 ani din comuna Şcheia a virat stânga fără a se asigura, pentru a intra în curtea unei societăți comerciale, moment în care a fost surprins și accidentat de autoturismul condus regulamentar de un localnic de 35 de ani, care se deplasa în aceeași direcție de mers.

Citeste si   (P) Gheorghe FLUTUR: „Nu doresc să dau REPLICĂ după ultimul comunicat trimis astăzi din partea domnului STAN”

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii participanți la trafic au fost testați de poliţiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Citeste si   Dumitru NIMIȚEAN a reușit în mandatul 2016-2020 să INVESTEASCĂ în toate segmentele de INTERES pentru CETĂȚENI în localitatea Ciprian Porumbescu

La 17.08.2020, ora 21.40, în timp ce conducea autoturismul pe pe DN 2 H  din comuna Horodnic de Jos, un tânăr de 19 ani din municipiul Rădăuți a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit de pe partea carosabilă prin șanțul din dreapta și a lovit un pom ornamental de pe marginea drumului, după care s-a  răsturnat.

Citeste si   Lăfăială pe BANI PUBLICI! Funcționarii publici din comuna SIMINICEA și municipiul CÂMPULUNG MOLDOVENESC sunt răsplătiți de către primar și pleacă în VACANȚE de LUX sub pretextul cursurilor de formare

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea altor trei pasageri din autoturism, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

        

        

       


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ