Share

Jandarmeria Iași: Intervenții și sancțiuni ordine publică

24.02.2017

În jurul orei 23.00, un echipaj de jandarmi care acționa în zona Gării Iași a depistat la trecerea de pietoni din fața gării un bărbat care adresa injurii și expresii jignitoare la adresa unui șofer care se afla la semafor.

S-a intervenit pentru restabilirea ordinii publice, persoana în cauză fiind amendată cu suma de 300 lei.

Sâmbătă, 25 februarie

În jurul orei 23.30, un echipaj de jandarmi a intervenit în zona unei spălătorii auto de pe str. Păcurari, unde un bărbat tulbura liniștea publică, proferând injurii și expresii vulgare. Jandarmii au restabilit ordinea, persoana turbulentă fiind sancționată contravențional cu amendă de 500 lei.

Duminică, 26 februarie 2017

În jurul orei 18.00, jandarmii ieșeni care acționau în zona P-ța Unirii, au intervenit în tramvaiul 7, unde un bărbat adresa injurii, expresii jignitoare și amenințări cu acte de violență la adresa unui alt călător.

S-a intervenit pentru stoparea actelor antisociale și restabilirea ordinii în mijlocul de transport în comun, bărbatul care a adresat injurii și amenințări, fiind sancționat cu amendă în valoare de 500 lei.

Luni, 27 februarie

În jurul orei 03.00, un echipaj de jandarmi a intervenit în fața unui club din zona Tudor Vladimirescu, unde un tânăr adresa injurii și expresii jignitoare la adresa angajaților localului.

S-a intervenit pentru restabilirea ordinii, iar după stabilirea identității, persoana care a proferat injurii a fost sancționată cu amendă în valoare de 700 lei.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ