Într-o zi, băiatul a mers cu bunica sa, Dorothy Davis, la un magazin de îmbrăcăminte. Şi de data aceea a plecat cu mâna goală, neavând bani să cumpere haine noi.

După câteva zile, băiatul a fost chemat în biroul directorului, la şcoală. Fireşte, nu i-a picat prea bine, dar tot nu ştia ce făcuse de trebuia să se prezinte. Se împăcase deja cu gândul că va avea de tras pentru ceva ce nu mai ţinea minte să fi făcut.

Citeste si   VIDEO Robbie Williams anunță că „Take That” se reunește online! Când are loc concertul

Când l-a văzut, însă, directoarea a sărit ca arsă de pe scaun! Şi totuşi, avea un zâmbet larg pe faţă, iar ochii îi luceau… Josh nici nu ştia ce să mai creadă… După câteva momente, directoarea i-a spus că un străin îl observase la magazinul de îmbrăcăminte şi a fost impresionat până la lacrimi de afecţiunea pe care o arăta pentru bunica sa.

Citeste si   Astăzi începe Festivalul global de film de pe YouTube

Cu doar câteva luni înainte, soţul lui Dorothy, bunicul băiatului, murise. A fost un şoc pentru amândoi, mai ales pentru bunică. Şi totuşi, băiatul a reuşit să se mobilizeze şi să devină un ajutor de nădejde pentru aceasta.

Străinul îi lăsase băiatului o pereche de bascheţi şi un voucher de 50 de dolari pentru a-şi scoate bunica la masă.

“Am avut o scurtă discuţie cu Josh şi cu bunica lui, la magazin. Am observat cât de atent era cu aceasta. L-am văzut pe băiat cum se uita cu jind la o pereche de bascheţi şi m-am gândit că aceştia îi vor fi de trebuinţă. M-am gândit că ar fi frumos să-şi scoată bunica şi fraţii la masă”, a scris bărbatul pe biletul pe care i-l lăsase directoarei.

Citeste si   Căpșunile, un pericol pentru sănătate. Care este motivul

Dorothy şi Josh au rămas muţi de uimire! Gestul străinului era copleşitor! 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ