Share

Oana Zavoranu nu a oprit razboiul impotriva vedetelor nici in aceasta perioada de doliu. De data asta, Oana Zavoranu a sarit la gatul Andreei Marin, pe care o acuza de rautate morbida.

Recent, Oana Zavoranu a pornit un adevarat razboi impotriva celor care au fost prezenti la ultimul eveniment monden la care a participat regretata Stela Popescu, acuzandu-i de nepasare, desi era evident ca actrita avea nevoie de ingrijiri medicale urgente.

”Acum de ce zâna kilului meu, o infatuată de o răutate morbidă (mai țineți minte cum zbiera ca o isterică că omoară ea toți câinii cu mâinile ei, deși pe ea nici un cățel nu o atacă), stând chiar la masă cu D-na Stela, a făcut doar poze și a durut-o fix în pix, și pe ea ca și pe mormanul de proști din sală, care nu au fost în stare să cheme SMURDUL, când femeia CLAR tocmai făcea un AVC pe scenă și nu avea nevoie de premii, că le luase pe toate și pe asta l-a și scăpat pe jos…”, a scris Oana Zăvoranu.

Asa cum era de asteptat, raspunsul Andreei Marin nu a incetat sa apara: ”Nu a fost nimeni indiferent. Dimpotrivă. Doar că nu suntem doctori… A râs, a avut energie, momentul de pe scenă a fost cel care ne-a întristat, dar nu ne-am putut gândi atât de departe… O vedeam nemuritoare… așa cum l-am vazut și pe tatăl meu…”, a susținut Andreea Marin.

Citeste si   Cum s-a infectat cu coronavirus actrița Tora Vasilescu 

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ