Share

Femei bete, sub control judiciar după ce au făcut scandal la restaurant, la ora 2 noaptea

Geamuri sparte şi înjurături la adresa patronului care nu mai voia să le dea de băut.

Două femei din Iaşi sunt sub control judiciar. Cele două sunt acuzate de fapte de distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, pentru o faptă ce ar fi fost comisă acum două săptămâni, când au intrat în conflict cu patronul localului.

Citeste si   De ce să alegi un Echipament Profesional de Protecție la Sablare

„La data de 18 octombrie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, în jurul orelor 2:30, două femei aflate în stare de ebrietate au distrus două geamuri ale unui restaurant din municipiului Iaşi, adresând totodată ameninţări administratorului societăţii“, au explicat reprezentanţii Poliţiei, care au menţionat că cercetările continuă.

Citeste si   APIA reamintește FERMIERILOR că se depun cererile de solicitare a AJUTOARELOR de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectoarele bovin, avicol și suin în contextul crizei economice generate de pandemia COVID -19

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ