Share

Potrivit rechizitoriului, politistii din Ciurea au fost anuntati de o tanara ca fratii ei mai mari se bat folosind cutite, existand riscul de a se omori unul pe celalalt.

Trei agenti de politie au plecat spre locul faptei, fiind intampinati de mama celor doi batausi, relateaza ziarul Adevarul. Politistii i-au gasit pe fratii Pantiru in stare de ebrietate, fiind insa surprinsi de prezenta politistilor deoarece, intre timp, se linistisera.

Unul dintre agenti le-a spus fratilor ca, daca mai fac scandal, ii vor duce la spitalul de psihiatrie, dupa care politistii au iesit din casa, fiind condusi de mama celor doi scandalagii. La 2-3 trei metri de casa, agentii l-au vazut pe Florin Pantiru cum vine spre ei cu o drujba in mana. Tanarul a strigat catre politisti: „Va tai picioarele, va omor!“.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ