Share

Tatal a doi copii care invata la Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” din Iasi a prins in apropierea scolii un barbat, care in urma cu cateva zile i-ar fi urmarit copiii si le-ar fi facut propuneri indecente. 

Asa-zisul pedofil se afla acum la o sectie de politie din Iasi unde este audiat. Deocamdata nu se stie daca acest individ a mai acostat vreun minor pana acum, insa este posibil sa mai fi existat cazuri, iar copiii sa nu fi suflat vreo vorba in fata parintilor.

Citeste si   A11-a EDIȚIE a festivalului „SERILE FILMULUI ROMÂNESC” continuă și pe timp de PANDEMIE!

Cei doi frati i-au povestit dirigintelui lor ca in urma cu o saptamana, acel barbat i-ar fi acostat pe strada si i-ar fi urmarit. Ar fi fost abordati de barbatul respectiv care s-a oferit sa le cumpere un suc. Apoi i-ar fi atins intr-un mod indecent, stirileKanalD.ro

Dirigintele clasei in care invata cei doi frati sustine ca de saptamana trecuta aflase, de la elevi, ca un suspect ii abordeaza pe strada, ii mangaie si ii saruta. Barbatul vizat de acuzatii spune insa ca nu este vinovat de nimic. “Jur… uite ca suntem in fata la biserica…”, spune el.

“Taci ca-ti dau numai sfinte…”, spune tatal baietilor. “I-a acostat, le-a dat niste sucuri, le-a promis sa-i ia si sa-i duca nu stiu pe unde. Intr-o zi m-am dus dupa el in gara, astazi cand am venit dupa el sa vad ce vrea a luat-o la fuga. L-am prins, cand l-am prins ne-am luat la tavaleala. Ce sa fac, sa stau cu frica ca vine el la copiii mei?”

Politistii au luat declaratii de la tatal copiilor, de la profesorii din scoala si l-au audiat pe barbatul suspect. In plus, Directia pentru Protectia Copilului ar putea deschide o investigatie. In preajma scolii respective exista camere de supraveghere care ar putea furniza probe esentiale in rezolvarea acestui caz.

Citeste si   A11-a EDIȚIE a festivalului „SERILE FILMULUI ROMÂNESC” continuă și pe timp de PANDEMIE!


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ