Share

SCENE CUTREMURĂTOARE în Italia! O tânără româncă şi-a abandonat fetiţa nou-născută într-o cutie de carton, printre gunoaie

Grăbiţi-vă, au abandonat o fetiţă nou-născută într-o cutie!”. Aşa suna apelul la care a răspuns personalul medical de pe ambulanţă, ieri, la amiază.

Medicii au plecat în grabă spre via Mazzini din localitatea Ferrera Erbognone, provincia italiană Pavia, pentru a o salva pe micuţă.

Citeste si   BULETIN DE PRESĂ 25 septembrie 2020, ora 13.00

Ajunşi la faţa locului, medicii au dat de o femeie româncă, în vârstă de 25 de ani, care trăieşte împreună cu iubitul italian.

“Iat-o, ajutaţi-o! Am adus-o în casă fiindcă este frig”, le-a spus tânăra româncă medicilor de pe ambulanţă.

Deşi plângea fără oprire, micuţa se afla într-o stare bună de sănătate, era spălată şi îngrijită. A fost dusă la spitalul San Matteo din Pavia, în acelaşi timp fiind alertaţi şi carabinierii.

Citeste si   APARAT modern de LITOTRIȚIE EXTRACORPOREALĂ la Spitalul Clinic Dr. C. I PARHON! Investiție de 2.036.090 de lei

Între timp, fetiţa este bine şi se află internată la spitalul San Matteo. Cântăreşte 2,4 kilograme şi toţi parametrii vitali sunt normali.

Cât despre româncă, procuratura din Pavia este posibil să dea ordin să fie supusă unui examen psihiatric.

“Primele ştiri vorbeau despre un copil abandonat lângă gunoaie. Din partea noastră garantăm tot sprijinul familiei, în cazul în care vor avea nevoie“, a declarat primarul localităţii, Roberto Scalabrin.

Citeste si   Mihai CHIRICA, rețeta ÎMBOGĂȚIRII rapide ca bugetar!

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ