Share

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Poliție Locală 4, care executau serviciul de menținere a ordinii și liniștii publice în zona străzii Ion Creangă, s-au sesizat cu privire la o persoană care avea un comportament agresiv față de un angajat al Companiei de Transport Public ce își desfășura serviciul ca dispecer în Rond Tramvai 11.

Poliţiştii locali au procedat la aplanarea conflictului și la legitimarea agresorului, ocazie cu care a reieșit faptul că se numește N. G., de 30 ani, domiciliat în municipiul Iași.

Citeste si   BULETIN INFORMATIV – 22.09.2020

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 300 lei, conform Legii nr. 61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și pentru provocare de scandal.

De asemenea, având în vedere faptul că persoana menționată a provocat distrugeri tonetei în care dispecerul își desfășura activitatea, la fața locului a fost solicitat un reprezentant al Companiei de Transport Public pentru a constata daunele create și pentru a depune plângere organelor abilitate, în vederea recuperării prejudiciului.

Citeste si   La UAIC va fi CONSTRUIT un nou cămin STUDENȚESC

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ