Share

Vremea la începutul acestui weekend va fi mai caldă decât în mod normal în aceastî perioadă. Temperaturile maxime vor ajunge în unele zone chiar și la 14 grade Celsius.

VREMEA VINERI

Vineri vremea se va încălzi, iar valorile termice vor fi mai ridicate decât mediile climatologice specifice acestei perioade, potrivit REALITATEA TV.

Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia.Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi în regiunile nord-vestice, În Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Vântul va avea intensificări pe crestele montane, dar local șI temporar și în vestul teritoriului. Pe arii restrânse, dimineața, se va forma ceață.

VREMEA SÂMBĂTĂ

Sâmbătă, regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori de temperatură mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei.

Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori în zona litoralului. În vestul, nord-vestul și centrul țării înnorările vor persista, iar ploile se vor extinde dinspre vest.

La munte vor fi mai ales ninsori. În restul ţării, cerul va fi variabil, cu înnorări seara când doar pe arii restrânse va ploua, iar în sud-vest trecător va fi și lapoviță. Vântul va avea intensificări în zona montană, în special la altitudini mari, unde temporar va viscoli ninsoarea și spulbera zăpada, precum și în Banat și pe litoral. Dimineața, pe arii restrânse, va fi ceață.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ