Share

Liberalul Robert Dâncă trece de la conducerea CAS Iași la cea a Spitalului de Obstetrică–Ginecologie “Cuza Vodă “

În funcția ocupată precedent la Casa de Asigurări de Sănatate Iași, Dâncă s-a evidențiat printr-o transparență totală în actul decizional.

Numirea acestuia cu acceptul PSD-istului Maricel Popa, Președintele CJ Iași a surprins o parte a mediului politic ieșean. Dar numirea pe baza competențelor ține de normalitate.

Maricel Popa demonstrează prin această decizie că asigură o conducere bazată pe eficiență nu pe criterii exclusiv politice.

Președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, a semnat decizia de încetare a Contractului de Management al doamnei Conf. Univ. Dr. Iolanda Blidaru, manager la Spitalul de Obstetrică–Ginecologie “Cuza Vodă “Iasi, ca urmare a împlinirii  vârstei de pensionare, și decizia de numire începând cu data de 19 mai 2017 a dlui. Robert Dâncă, manager interimar pentru o perioada de trei luni la aceeași unitate medicală.

Citeste si   5.343 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Totodată, conducerea Consiliului Județean a luat act de încetarea activității dlui. Prof. Univ. Dr. Mircea Onofriescu din funcția de Director Medical interimar al Spitalului de Obstetrică –Ginecologie “Cuza Vodă “Iași ca urmare a demisiei.

În funcția de Director Medical interimar, pentru o perioadă de trei luni, a fost numită doamna Dr. Mihaiela Carmina Schaas.

Citeste si   Direcția de SĂNĂTATE Publică IAȘI a lăsat BEBELUȘII fără lapte PRAF de 3 LUNI! Părinte: ”Suntem DISPERAȚI”

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ