Share

În cadrul ședinței de la sediul Partidul Național Liberal Iași de ieri, s-a mai discutat și despre ocuparea postului de la aeroportul ieșean, însoțite de problemele nerezolvate.

Revenim la subiectul aeroport, subiect mult îndrăgit… Ieri au fost anunțate rezultatele procesului de selecție de la aeroport. Din ședință de la PNL am semnalat că există două semne mari de întrebare la acest rezultat  care a fost și enunțat într-un comunicat de presă.

Citeste si   Ludovic Orban, mesaj către primarii care se plâng că nu au primit bani: ”Să se străduiască mai mult să absoarbă fonduri europene, că stau foarte prost”

Primul semn de întrebare este nominalizarea domnului Mitică Rebegea,  care este în momentul de față  reprezentant al autorității tutelare, adică a consiliului județean.

Catalin Bulgariu – PSD

Un al doilea mare semn de întrebare al Consiliului Administrației este prezența domnului Cătălin Bulgariu, un membru marcant PSD, fără experiență managerială.

Cu toate acestea, l-a înlocuit pe domnul Mircea Frunză care este fost membru al Consiliului de Administrație și este și un om cu experiență în domeniul aviației.

Citeste si   Gabriel Mutu: Sectorul 6 este curat și singurul care a atins normele de reciclare ale Uniunii Europene

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ