Share

Războiul are superstiţiile lui, iar japonezii nu au făcut excepţie de la ele

Japonezii aveau o mulţime de credinţe ciudate în ceea ce priveşte sexualitatea. Conform uneia dintre ele, să ai relaţii se­xuale înainte de a intra pe câmpul de luptă elimina orice risc de a fi rănit grav. Unii soldaţi îşi fabricau chiar amulete protectoare cu păr pubian, pe care le purtau în timpul luptei.

Citeste si   Direcția de SĂNĂTATE Publică IAȘI a lăsat BEBELUȘII fără lapte PRAF de 3 LUNI! Părinte: ”Suntem DISPERAȚI”

Cea mai puternică superstiţie prevedea că orice bărbat trebuia să facă dragoste măcar o dată înainte să moară, scrie Formula As. De aceea, tinerii încă virgini erau încurajaţi să meargă la “femeile de agrement”. Soldaţii se temeau de noii recruţi, care nu avuseseră niciodată relaţii sexuale, pentru că puteau să le strice moralul.

Citeste si   5.343 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

În cartea “Sclavele sexuale ale Armatei Japoneze”, autorul american George Hicks citează cazul unuia dintre aceşti recruţi, pe care camarazii săi l-au dus cu forţa într-un bordel. Soldatul făcuse tot posibilul pentru a evita relaţiile sexuale.

Sub privirea camarazilor săi, a fost urmărit prin toată camera de o tânără fată îngrozită, care încerca să-l convingă… pentru a scăpa de pedeapsa cu moartea pe care ar fi primit-o dacă nu ar fi reuşit să-l dezvirgineze.

Citeste si   CUM funcționează finanțările neoficiale ale partidelor? Speța viitorului deputat Marius MINEA rămas dator cu 230 000 euro la anturajul PNL IAȘI!

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ