Share

În perioada 06-09 martie 2017, jandarmii ieșeni au desfășurat mai multe activități în cadrul programului Școala Altfel, atât în mun. Iași, cât și în două localități rurale din județ.

Jandarmii din Târgu Frumos au fost prezenți în mijlocul celor mici la Școala Primară Podișu, iar miercuri, 8 martie, un echipaj de jandarmi de la Hârlău s-a întâlnit cu elevii de la Școala Gimnazială Cârjoaia.

La ambele instituții de învățământ jandarmii au fost primiți cu căldură și entuziasm de către elevi, au fost organizate prezentări ale materialelor de intervenție, au fost purtate discuții pe teme de siguranța, iar cine a dorit a putut proba o parte din echipamentul de intervenție.

Și în mun. Iași, în ziua de 09 martie, jandarmii au primit vizita elevilor de la Școala Ion Neculce Iași, Școala George Coșbuc Iași și Liceul Lascăr Rosetti din Răducăneni.

Activități în cadrul programului Școala Altfel vor continua pe tot parcursul lunii martie, jandarmii ieșeni dorind să fie alături de cât mai mulți elevi.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ