Share

Jandarmii ieșeni, la invitația cadrelor didactice, s-au deplasat ieri, 2 martie, la Grădinița cu Program Normal nr. 23 din cadrul Școlii Gimnaziale Ion Creangă, Iași pentru o întâlnire cu viitorii școlari, în cadrul programului Școala Altfel.

Întâlnirea a fost emoționantă pentru toți cei implicați, copiii fiind fascinați de uniforma și echipamentul jandarmilor, iar militarii fiind plăcut surprinși de copii, prin cunoștințele pe care aceștia le au despre siguranță personală.

Cum era de așteptat, cei mici au dorit să probeze o parte din echipament prezentat, iar în măsura posibilităților, s-au echipat cu casca și o parte din ținuta de protecție.

La final jandarmii au îndulcit atmosfera cu bomboane, iar cei mici le-au dăruit flori, cu promisiunea  ca o să fie în continuare cuminți și o vor învăța foarte bine la școală.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ