Antibiotice Iași organizează o nouă ediție a Școlii de vară 

Compania Antibiotice organizează ,,Școala de Vară”- Ediția a X-a- în domeniile cercetare, dezvoltare și formulare farmaceutică, asigurarea și controlul calității, producție, medical și farmacovigilență.

ȘCOALA DE VARĂ a+ își propune să ofere viitorilor specialiști o bună ocazie pentru completarea pregătirii universitare cu o serie de concepte profesionale și reglementări specifice industriei farmaceutice. Lectorii, angajați din cadrul companiei noastre, vor oferi informații din domeniile: asigurarea și controlul calității în industria farmaceutică, tehnică farmaceutică aplicată și metode de formulare farmaceutică, metode de analiză, instrumente și tehnici de laborator, tehnologie și echipamente din industria farmaceutică, farmacovigilență.

Citeste si   Marius OSTAFICIUC: ”PSD l-a INVENTAT pe domnul Mihai CHIRICA, scoțându-l din jobenul ANONIMATULUI, învățându-l să spună ”Bună ziua!” și ”Mulțumesc pentru masă”

Cursurile ȘCOLII DE VARĂ a+ se vor desfașura în perioada iulie – august 2019, de luni până vineri, cu o durata medie de 3 ore/ zi si nu presupun taxe de școlarizare

Se pot înscrie la cursurile ȘCOLII DE VARĂ a+ absolvenți cu licență/master și studenți în anul final (licență sau master) ai Facultăților de Farmacie, Medicină, Chimie, Biologie, Inginerie chimică și Protecția mediului – specializările Chimia și ingineria substanțelor organice, Inginerie chimică, Inginerie biochimică.
Selecția participanților se va face prin evaluarea dosarelor și/sau interviu.

Citeste si   Spațiile comerciale din IAȘI rămân ÎNCHISE pe perioada stării de ALERTĂ! DSP garantează SIGURANȚA tuturor cumpărătorilor

Criteriile de selecție sunt nota de absolvire la licență sau master, minim 8 puncte, certificată pe bază de adeverință eliberată de instituția de învățământ, plus o recomandare din partea cadrelor didactice din unitatea de învățământ pentru studenții din anii finali.

Cursurile și workshopurile se vor desfășura la sediul companiei din Iași, str. Valea Lupului nr.1. După încheierea cursurilor, participanții vor susține o probă de evaluare a cunoștințelor ce constituie o preselecție pentru concursurile viitoare în scopul angajării pe posture disponibile în cadrul societății

Citeste si   În IAȘI se mențin REGLEMENTĂRILE privind EMITEREA și decontarea CONCEDIILOR MEDICALE
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ