Penibili până la capăt

Recent, primarul și viceprimarul comunei Moțca au reușit să se facă de râs în comunitatea pe care o conduc. Cei doi au fost premiați de către conducerea școlii din localitate.

Câțiva cetățeni din Moțca, cei drept mai atenți la detalii, ne-au transmis pe adresa redacției câteva fotografii din care reiese că pe diplomele celor doi reprezentanți ai executivului comunei Moțca, la rubrica “Merite” figurează un text “de umplutură”. Respectivul text, trebuie completat de către cei care realizează diplomele, cu meritele pentru care sunt acordate respectivele distincții.

Cetățenii comunei Moțca se întreabă dacă la mijloc s-a strecurat o greșeală, ce-i drept impardonabilă, sau cineva a vrut să-i transforme pe Serioja HOBINCĂ și Ion CAMPEANU în subiecții unor glume cam nesărate???

Avizi de publicitate, Hobincă și Câmpeanu au căzut în capcană 

Dornici să pozeze în fața alegătorilor ca personaje merituoase, cei doi s-au fotografiat în toate pozițiile cu respectivele diplome și le-au postat pe Facebook, devenind instant subiectul unor glume care circulă pe raza comunei Moțca.

Mai multă modestie și atenție i-ar fi scutit pe cei doi de rușinea pățită!

Culmea, cei doi nici nu știu pentru ce au fost premiați 

Precum Păcală și Tândală, cei doi nici nu știu pentru ce au fost premiați și ce scria pe diplome!

Contactați de redacția Ziarului Bună Dimineața Iași, viceprimarul și șeful acestuia nu prea au avut ce să comenteze, recunoscând tacit că se află într-o situație incomodă.

LĂSAȚI UN MESAJ