Primăria comunei Movileni are în plan modernizarea Școlii Gimnaziale Larga

Unitatea de învățământ va fi extinsă prin crearea de noi grupuri sanitare pentru fiecare corp în parte. De asemenea, atât corpul A, cât și corpul B al școlii vor fi dotate cu mobilier nou pentru fiecare clasă. Cei 140 de elevi ai unității de învățământ vor avea diferite facilități. Aceștia vor avea bănci noi și vor beneficia de vestiare speciale în care își pot lăsa lucrurile personale.

Modernizarea unității școlare este prinsă în proiectul Servicii de proiectare si Executie de lucrari pentru obiectivul Reabilitare și Extindere Școala Gimnazială Larga Jijia Corp A și B din comuna MOVILENI”, care a fost scos la licitație publică. Valoarea estimată a proiectului este de 454.062 lei fără TVA. Termenul limită de depunere al ofertelor este 05.08.2019, ora 15:00.

Acest proiect abia acum este scos la licitație pentru proiectare și execuție.  Este vorba de construcția de grupuri sanitare la fiecare  corp de școală separat. Vrem  să dotăm  unitatea școlară cu mobilier.  Vom pune dulăpioare pentru fiecare elev. Astfel încâtatunci când elevul merge la ore să poată să își pună un pachet, să își pună papucii de schimb sau să își pună echipamentul sportiv. Elevii vor merge la orele de curs doar cu  materialele didactice, carțile , caietele și ustensilele de scris. 

De asemenea, vom dota unitatea școlară cu mese, bănci, catedre și tablă de scris. Deci, școala va fi reabilitată și extinsă prin corpurile sanitare care se vor construi, respectiv școala va fi dotată cu mobilier în fiecare clasă. În jur de 140 de elevi vor beneficia de aceste facilități”, a declarat primarul comunei Movileni, Mihai PLUMBU.

LĂSAȚI UN MESAJ