Share

Administrația locală a comunei DELENI demarează un proiect ce are în vedere consolidarea, reabilitarea și extinderea școlii POIANA. Proiectul este finanțat prin PNDL (Programului Naţional de Dezvoltare Locală) și are o valoare totală de 1.765.519 lei, din care 1.654.540 lei de la bugetul de stat.

A fost semnat contractul de finanțare cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, iar la momentul de față proiectul este în derulare. După finalizarea lucrărilor, unitatea de învățământ va deservi aproximativ 1.500 de elevi din comuna DELENI.

„În cadrul programului PNDL finanțat prin fonduri guvernamentale, primăria Deleni a depus documentații pentru Consolidarea, reabilitare și extindrerea școlilor (Deleni, Maxut, Slobozia, Feredeni și Poiana)  cu o valoare totală de peste 1 milion de euro, având drept scop îmbunătățirea infrastructurii educaționale la standarde europene pentru cei peste 1500 copii școlari și preșcolari. Prin aceste lucrări de reabilitare se asigură inclusiv funcționarea grupurilor sanitate în incinta unităților de învățământ“, declară primarul comunei Deleni Dumitru PROGOREANU.


Share
Citeste si   75 de milioane de EURO pentru noul STADION de la IAȘI! Ciprian PARASCHIV: ”Când vom avea un STADION nou, veți auzi de un IAȘI mult mai PUTERNIC”
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ