Share

Iordache nu este singurul candidat la această funcție, dar este creditat cu șansele cele mai mari, au precizat sursele din PSD pentru Mediafax.

Ședința de plen în care se va vota cine va prelua funcțua de președinte al Consiliului Legislativ este programată la ora 16:00, după ce depunerea candidaturilor a fost prelungită până marți, la ora 12:00.

Citeste si   Ludovic Orban anunță un program în valoare de 6 miliarde de euro pentru modernizarea rețelelor de transport a energiei termice - Ce acuzații îi aduce Gabrielei Firea

Președinții Consiliului Legislativ nu au o limită de mandat şi nu există nicio procedură prin care să poată fi revocaţi.Consiliul Legislativ este organ consultativ de specialitate al Parlamentului, care avizează proiectele de acte normative în vederea sistematizării, unificării şi coordonării întregii legislaţii. El ţine evidenţa oficială a legislaţiei României.

Florin Iordache a fost ministru al Justiției în guvernul condus de Sorin Grindeanu și este cunoscut drept promotorul Ordonanței 13, care a dus la organizarea celor mai mari proteste postdecembriste. 

Citeste si   Cătălin Predoiu, anunț de ultim moment despre extrădarea fugarilor români. De ce nu sunt aduși în țară și câți sunt urmăriți

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ