Share

Stimate domn,

Intrucat suntem convinsi ca doar timpul insuficient a limitat capacitatea dvs. de a comunica
eficient cu reporterul publicatiei noastre, si intrucat ne-am declarat in repetate randuri adeptii dialogului constructiv, va solicitam, in virtutea Legii 544, dar si in virtutea curiozitatii profesionale cu care suntem din plin echipati, sa ne raspundeti la urmatoarele intrebari:

1) Este adevarat, sau nu, ca in cursul noptii de miercuri spre joi, a avut loc o spargere la
pavilionul in care este amplasat cabinetul stomatologic, dupa care aceeasi mana criminala a unei minti diabolice a manjit usile si peretii holului cu materii fecale?

2) Daca este adevarat, cum explicati aceasta fapta? Cine pot fi faptasii – mai ales ca, intr-un spital ca al dvs., condus cu eficacitate si maxima eficienta, bolnavii sunt ATENT supravegheati, iar personalul de ingrijiri constiincios si deasupra oricaror banuieli? Cine sunt politistii, si de la care sectie, ce au anchetat cazul pe care banuim ca l-ati raportat?

3) Este adevarat, sau nu, ca anul trecut, toti directorii institutului au primit cadou, din partea institutiei pe care o conduceti, Iphone-uri – fiecare la un pret de 3.600 lei? Sumele au fost platite, asa cum se colporteaza, din banii institutului, sau din ai dvs. personali? In acest ultim caz, intrucat suma totala este consistenta (in jur de 18.000 lei), care este nivelul salariului lunar pe care il primiti, cu sporuri cu tot?

Citeste si   Lăfăială pe BANI PUBLICI! Funcționarii publici din comuna SINEȘTI sunt răsplătiți de către primar și pleacă în VACANȚE de LUX sub pretextul cursurilor de formare

4) Este adevarat ca sunteti cercetat penal, asa cum spune presa din Botosani, pentru ca, in calitate de manager al Spitalului de Psihiatrie Botosani, ati angajat peste 100 de persoane in unitatea spitaliceasca amintita contra unor sume de bani? Daca da, de cate ori ati fost chemat la audieri? Procurorul de caz are vre-o legatura de rudenie cu vreunul dintre fostii ori actualii angajati ai institutului pe care il conduceti? Daca nu, ati dat vreo dezmintire, sau ati actionat in judecata publicatia, spre a va apara reputatia si imaginea publica?

5) Este adevarat ca, asa cum tot presa din Botosani a scris, cu ani in urma, ati dat tepe unor parteneri de afaceri? Este adevarat sau nu ca, in asa-numitul “cazul Pitorac”, conform presei botosanene, ati praduit conturile acestuia de 440.000 lei, cu ajutorul unui administrator judiciar ce este acum cercetat penal pentru aceasta actiune?

6) Este adevarat ca numirea dvs, in trecut, la conducerea Autoritatii de Sanatate Publica
Botosani (fosta DSP Botosani) a fost posibila urmare a interventiei si sustinerii din partea fostului deputat liberal Liviu Campanu – coleg de partid cu dvs? Este adevarat ca, pentru aceasta, ati sponsorizat PNL Botosani cu peste 99.000 de lei, practic cumparandu-va functia?

Citeste si   Nou FOCAR de COVID-19 în MIROSLAVA! 11 persoane au fost testate POZITIV

7) Este adevarat sau nu ca, odata instalat in fruntea ASP Botosani, ati coordonat un grup de medici, aflat sub directa dvs. comanda, pentru a face presiuni asupra afaceristilor din Botosani?
Este adevarata sau nu informatia ca, cu ajutorul acestor medici, ati facut presiuni asupra unor patroni fie pentru a sponsoriza PNL, fie pentru a se inscrie in partidul din care ati facut parte?

8) Este adevarat ca l-ati presat pe primarul PSD Ciornodolea, din comuna Candesti, sa treaca la liberali, scop in care cu cateva zile inainte i-ati inchis magazinele din comuna urmare a unor controale ale ASP? Este adevarat sau nu ca acelasi lucru a patit si Elena Negru, din Trusesti?

9) Este adevarat ca, dupa ce ati ajuns sef al ASP Botosani, ati obligat o angajata, sefa de
serviciu, sa demisioneze din postul de conducere pe care il avea? Este sau nu adevarat ca
acelasi lucru se intampla si la institutul pe care il conduceti acum?

Citeste si   Camelia GAVRILĂ, Mihai CHIRICA și trecutul POLITIC pe care-l vor UITAT

10) Este sau nu adevarat ca sunteti mentionat, deloc magulitor, intr-un memoriu trimis Camerei Deputatilor, Presedintiei si Ministerului Sanatatii, privind abuzurile pe care le-ati fi comis ca sef al ASP si sef al Spitalului de Psihiatrie Botosani? Este adevarat ca, recent, sunteti erou intr-un al doilea memoriu, pe aceleasi teme, trimis insa de angajati ai Socoleiramas ca si primul fara de raspuns?

11) Este sau nu adevarat ca cei 150 de porci pe care Institutul Socola intentiona sa-i vanda, in iulie 2017, nu au mai fost vanduti intrucat se vorbeste (neoficial) ca ar fi avut trichineloza? Daca au fost vanduti, cine i-a achiztionat si la ce pret? Daca nu, cine este medicul care a constatat infestarea cu trichineloza? In acest caz, ferma din Sipote a fost sau nu desfiintata? Cine a preluat porcii, spre incinerare sau distrugere? Sunt acte sau nu pentru aceasta?

Va rugam, domnule manager, sa fiti convinsi ca demersul nostru se bazeaza pe buna credinta in informarea cititorilor nostri; personal, suntem convinsi ca scaparile de imagine, precum cea pe care am publicat-o in numarul anterior, se datoreaza unor cetateni care au devenit victimile propriilor instincte.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ