Share

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași și editurile RAO și Nemira invită copiii și adolescenții din județul Iași, cu vârstele cuprinse între 7 și 16 ani, la concursul de desene „Scriu în culori”.

Tematica concursului este „Copiii și izolarea”, cerința fiind zugrăvirea unei scene din viața unui copil/adolescent în timpul izolării (reală sau imaginată).

Concursul se va desfășura pe două categorii de vârstă: 7 – 12 ani și 13 – 16 ani. Se vor acorda câte 3 premii și 2 mențiuni pentru fiecare categorie.

Citeste si   7.753 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS-CoV-2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Lucrările vor fi executate pe foi de bloc de desen A3 (30 x 42 cm), tehnica de execuție fiind la alegere (acrilic, tempera, guașă, peniță, creion, pastel etc.). Vor fi luate în considerare doar lucrările de unic autor, fiecare participant putând concura cu maximum două lucrări. Nerespectarea acestor condiții va conduce la respingerea lor.

Citeste si   GALA Dezvoltării Durabile are loc MÂINE

Lucrările vor avea trecute pe verso următoarele mențiuni: titlul desenului, numele și prenumele concurentuluivârsta, instituția de învățământ/ clasa și datele de contact ale participantului (număr de telefon și adresă de e-mail) și vor fi depuse până la data de 10 iunie 2020ora 16.00, la sediul Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași, Serviciul Proiecte și Programe Culturale, PR (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8, Galeriile comerciale, mezanin). Nu se percepe taxă de participare.

Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,64 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI

Lista câștigătorilor va fi publicată pe site-ul bibliotecii www.bjiasi.ro, vineri, 12 iunie 2020. Premiile constau în cărți oferite de editurile RAO și Nemira.

Informații suplimentare puteți obține pe adresa de e-mail programe@bjiasi.ro.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ