Share

Florin Cîțu, Ministrul de Finanțe, amână majorarea pensiilor din cauza situației din țară. Creșterea pensiilor era așteptată de mulți pensionari. Totuși, în contextul pandemiei, majorarea pensiilor e posibil să se facă etapizat.

Majorarea pensiilor era programată pentru 1 septembrie 2020

Florin Cîțu, a declarat că singura majorare posibilă în contextul de față este una de 10%. În situția actuală, creșterea pensiilor cu 40% ar afecta bugetul statului în această perioadă de criză economică globală.

Citeste si   OMS: Omenirea își face singură rău prin episoadele de ”amnezie” în care alege să ignore pericolul generat de viruși

Totuși, hotărârile oficiale în acest sens întârzie să apară. Asociațiile și structurile județene așteaptă în continure o decizie din partea Bucureștiului.

Contactată de reporterii ziarului ”Bună Dimineața Iași”, Maria Andronache, directoarea  Casei de pensii Iași a declarat că nu are un punct de vedere oficial și așteaptă să pună în practică ce se decide la București.

Citeste si   Sărăcie LUCIE în județul lui Dragnea: Teleormanul sărăcit de baronii roșii! Fără gaz, dar cu aparate de forță - VIDEO

Share

LĂSAȚI UN MESAJ