Share

Se gândește președintele Consiliului Județean Iași, Maricel POPA, să își dea demisia?

Rezultatele proaste obținute de PSD la Iași sub conducerea Președintelui Maricel POPA, au evidențiat cât se poate de clar faptul că actualul management politic al social-democraților ieșeni îndreaptă această formațiune politică spre un scor de 20%.

Raportat la rezultatele obținute de PSD la Iași în ciclurile electorale precedente se poate observa o prăbușire totală generată probabil atât de mesaj cât și de mobilizare.
În acest context, actualul Președinte al PSD Iași, a fost singurul dintre Președinții județeni ai PSD care a absentat de la CEx-ul PSD de săptămâna trecută în care s-a discutat aprins debarcarea Vioricăi Dăncilă.
Exponentul Iașului a lipsit de la această ședință de partid, în condițiile în care toate celelalte județe s-au bătut pe viață și pe moarte să obțină un avantaj considerabil în noua configurare politică pentru electoratul pe care îl reprezintă.
Social-democrații ieșeni sunt însă mulțumiți de această formă de reprezentare din partea liderului lor, motiv pentru care merită pe deplin rezultatele pe care le obțin și tratamentul de care beneficiază la București!
Sociologii ieșeni care au evaluat deja fenomenul politic care se petrece la Iași, apreciază că, evoluțiile de anul viitor și plecările primarilor din PSD, vor conduce cel mai probabil scorul politic al acestui partid la IAȘI spre un procent cu unu în față, deci sub 20%.

Pe unde se acundea președintele PSD Iași, Maricel POPA, în timpul CEx-ului de la București?

La Dubai!

Citeste si   PERSONALUL Serviciului de reintegrare a PENITENCIARULUI Iași vă invită la EXPOZIȚIA REGIONALĂ ”Educație și RESTAURARE prin artă SACRĂ”

Maricel Popa a plecat pe banii Consiliului Județean Iași, la Dubai. PSD-istul a organizat deplasarea din timp, așteptându-se desigur la dezastrul care urma pentru PSD Iași.

Gurile rele spun că Popa se așteaptă să piardă în foarte scurt timp Președinția Consiliului Județean Iași, motiv pentru care ar intenționa să dea un tun prin privatizarea Aeroportului IAȘI.

Citeste si   VIDEO Alexandru Rafila a rămas fără aer în timp ce prezenta programul pe Sănătate al PSD, în sala în care a leșinat Marcel Ciolacu

Abia întors din Emiratele Arabe și întrebat de reporterii Ziarului Bună Dimineața Iași dacă ia în considerare o demisie din funcția de Președinte a CJ Iași, POPA nu a dorit să contextualizeze această posibilitate.

Președintele Consiliului Județean, a ținut să menționeze că deplasarea în Emiratele Arabe pentru discutarea unor posibile investiții era mult mai importantă.

Vreau să vă spun că pentru mine, pentru Iași și pentru Moldova, am decis să merg la acest forum de investiții aeroportuare. Această întâlnire a fost mult mai importantă decât o ședință de la CEX”, a declarat Maricel POPA, președintele Consiliului Județean Iași. 

Întrebat în ce măsura s-a familiarizat cu noile schimbări produse în PSD în CEx-ul de la care el a lipsit, Maricel POPA, a declarat:

Citeste si   Direcția de SĂNĂTATE Publică IAȘI a lăsat BEBELUȘII fără lapte PRAF de 3 LUNI! Părinte: ”Suntem DISPERAȚI”

”Au existat discuții luni dimineață (25.11 – n.r.) și știam ce se va întâmpla, dar pentru a atrage investiții, renunț la orice”

Despre o eventuală demisie, POPA, nu a dat un răspuns ferm, explicând că abia a revenit din Emirate.

”Am venit azi-noapte și nu am demisia în buzunar, pentru ceea ce s-a întâmplat în campanie și pentru situația în care suntem, vom avea o conferință de presă la partid”, a declarat spre final, Maricel POPA.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ