Share

Pentru aceste 4 semne zodiacale, toamna va aduce cumpene grele și vor fi nevoite să tragă ponoasele pentru păcatele și greșelile altora. Luna noiembrie, când Mercur tranzitează soarele, va avea un puternic impact asupra psihicului acestor zodii, aducând probleme de comunicare și dezechilibre majore.

Gemenii vor trece prin riscuri legate de serviciu și sănătate

În ciuda adaptabilității lor, Gemenii se vor confrunta cu perioade de mare insecuritate în toamna 2020. La locul de muncă se vor asocia cu mai multe persoane într-un proiect dificil, care ar putea da greș. Deși nu vor avea nicio vină, Gemenii pot fi făcuți responsabili pentru acest eșec, determinat de confruntări de ambiții în cadrul echipei. Este posibil ca, dintr-un astfel de motiv, Gemenii să piardă o sumă importantă de bani către sfârșitul anului. Influența lui Mercur retrograd în luna noiembrie va amplifica riscurile, împiedicând comunicarea cu superiorii și atrăgând ostilitatea acestora asupra nativilor zodiei.

Citeste si   Mercur intră în Scorpion: cele mai mari secrete ies la iveală. Zodiile sunt îngenuncheate

Și sănătatea Gemenilor este pândită de riscuri, generate tot din cauze exterioare. Către mijlocul toamnei, unele persoane din această zodie ar putea fi implicate în accidente cauzate de apropiați sau cunoscuți. Și în aceste situații, Gemenii vor cădea la mijloc, pătimind din cauza unor greșeli ale altor persoane, neatente și încăpățânate. Nativii trebuie să aibă grijă mai ales la fracturi și traumatisme. Vestea bună este că, la sfârșit de toamnă, viața Gemenilor va începe să se stabilizeze. Citește continuarea

Citeste si   VIDEO – Exercițiul ciudat pe care-l fac asiaticele la sală: E extrem de dureros și periculos

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ