Share

Comisia de Circulație a Municipiului Iași a luat mai multe decizii privind traficul din Municipiul Iași, decizii care au fost aprobate de Poliția Municipiului Iași – Biroul Rutier

În virtutea acestor hotărâri, în noaptea de 21 spre 22 septembrie, echipele Citadin SA și Servicii Publice SA au desființat trecerea de pietoni semaforizată de pe bd. Socola la intersecția cu str. Bucium (din dreptul Grupului Școlar „Constantin Brâncuși” – zona Tamaz Frigocarne).

Marcajul rutier corespunzător va fi șters, iar semafoarele pentru pietoni vor fi înlăturate. Partea carosabilă de trotuar din zona menționată va fi delimitată de garduri metalice pietonale pe ambele părți ale bd. Socola, care să cuprindă inclusiv actualul amplasament al trecerii de pietoni. În plus, vor fi amplasate panouri de informare cu inscripția „Atenție! Trecere pentru pietoni desființată”.

O măsură similară va fi luată în curând și în ceea privește trecerea de pietoni de pe str. Cerna, la intersecția cu str. Sarmisegetuza.

Comisia de Circulație a Municipiului Iași a mai decis ca pe străzile Dacia, Romană și Ion Neculce (zona pavilioanelor CFR) să fie montate indicatoarele rutiere „Drum fără ieșire” și „Oprirea interzisă”. De asemenea, un indicator „Oprirea interzisă” va fi montat și pe aleea din zona parcului Bicaz (în spatele Agenției CFR), pe partea cu blocurile, alee amplasată paralel cu bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ