Share

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de Consiliu Local programate vineri, 21 februarie, se va afla și aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico – economici pentru proiectul de extindere a rețelelor electrice în zona cartierului Galata.

Elaborarea proiectului are la bază numeroasele solicitări, venite din partea cetățenilor consultați, în cadrul dezbaterii publice inițiate de municipalitate, pe marginea bugetului local pe anul 2020.

Citeste si   De ce la TOMEȘTI toate contractele mari ajung la LIS AFFAIR SRL? Ștefan TIMOFTE: „Așa vreau eu!”

Astfel, vor fi realizați 6,32 kilometri de linii electrice subterane de 20 kV și 14,4 kilometri de liniile electrice subterane de 0,4 kV, la care se adaugă 8 puncte de transformare.

Investiția estimată la o valoare totală de 8.239.751 de lei, fără TVA, va fi concretizată prin asocierea Primăriei Municipiului Iași, cu SC Delgaz Grid SA, cele două părți urmând să suporte, fiecare, jumătate din cuantumul cheltuielilor.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Până astăzi, 24 septembrie, pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 118.054 de cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

Valoarea finală a lucrărilor se va stabili în urma procedurii de achiziție publică organizată de către SC Delgaz Grid SA.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ