Share

Cazul RECTORULUI UMF Iași, dr. Viorel Scripcaru

Câteva luni de zile, rectorul Scripcaru a ținut prima pagină la BZI. Prin Iași circulau deja vești îngrijorătoare despre starea psihologică, probabil fragilă, a acestui intelectual.

În această încercare, BunaDimineataIasi a fost aproape de rector, susținând de fapt activitatea profesională a acestuia, prin prezentarea rezultatelor obținute de UMF Iași sub conducerea lui Scripcaru.

În urmă cu aproximativ 3 săptămâni, Scripcaru acuza o stare de surmenaj. Surse apropiate rectorului, au apreciat că starea fizică și psihică a doctorului era vizibil afectată de articolele publicate de BZI.

În urma propriilor cercetări conduse de echipa BunaDimineataIasi a reieșit o implicare evidentă a doctorului Scripcaru în activitățile de care este acuzat.

Scandalul SEXUAL de care este acuzat doctorul Viorel Scripcaru are un sâmbure de adevăr.

Demersul jurnalistic al BunaDimineataIasi va fi continuat până la elucidarea rezultatelor.

De ce?

În primul rând pentru că asupra Rectorului unei instituții de prestigiu pentru Iași, cum este Universitatea de Medicină și Farmacie nu este permis să planeze astfel de acuzații.

În al doilea rând pentru că un astfel de personaj devine șantajabil în eventualitatea în care acuzațiile se dovedesc a fi adevărate.

În al treilea rând pentru că dacă, în cunoștință de cauză, am privi pasivi la astfel de spețe, ne-am dovedi în egală măsură vinovați. De tăinuire.

Nu în ultmul rând și poate cel mai grav aspect dintre toate, există posibilitatea ca BZI să se fi înțeles cu Scripcaru pentru a-i acoperi faptele penale. Seria dezvăluirilor BZI la adresa lui Scripcaru au încetat. S-a întâmplat sau nu așa? Dacă da, atunci în schimbul a ce?

Vom vedea!

Cazuri similare mai există în Iași. Nu puține și chiar de referință!

Arhiva BZI valorează greutatea ei în aur, afirma un bun cunoscător, în domeniul arhivării!

Înregistrări audio-video explozive ar mai fi: Chirica, Stanciu, Bârliba, Terinte sunt câteva nume de prim rang. Vedete în arhiva BZI sunt și polițiști, finanțiști și oameni de afaceri. Nu au scăpat nici câteva fețe bisericești dar și dascăli, foști inspectori școlari și actuali deputați.

Rolul presei este acela de a le corecta erorile. Exact asta urmează să se întâmple!


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ