Share

În comuna Erbiceni se modernizează drumul DC140 și străzile aferente care măsoară aproximativ 9 km

Proiectul de licitație lansat cuprinde servicii de proiectare și inginerie și asistență tehnică din partea proiectantului pe toată durata executării lucrărilor.

Menționăm că valoarea totală estimată pentru acest obiectiv este de de 7.288.705,37 lei fără TVA. În ceea ce privește criteriile de atribuire se va urmări cel mai bun preț în raport cu calitatea serviciilor oferite.

Citeste si   S-a stabilit data ALEGERILOR locale pe 27 septembrie! Parlamentarii IEȘENI au făcut declarații

Primarul spune că prin acest proiect urmărește să faciliteze economia pentru comunele Focuri, Gropnița, Coarnele Caprei, Fântânele și Plugari. Lungu Ionel speră ca în maxim 2 luni de la câștigarea licitației, până în toamnă, drumul să fie complet funcțional.

Am scos la licitație acest proiect, iar ofertele se depun până pe data de 10 iunie.  Este vorba despre dumul care duce spre localitatea Focuri – 7 km, iar diferența  de 2 km duce în comună. În acest caz, facilităm economia pentru comunele Focuri, Gropnița, Coarnele Caprei, Fântânele și Plugari.  Sperăm ca acest drum să fie construit în maxim 2 luni de la câștigarea licitației, până în toamnă să-l dăm în funcțiune”, a declarat primarul Lungu Ionel.

Citeste si   Primăria GOLĂIEȘTI nu mai are PRIMAR! Sentinţa PENALĂ a rămas definitivă

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ