Share

Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul USAMV Iași redeschide clinicile pentru pacienții necuvântători

Astfel, începând de luni, 18 mai 2020, își vor relua activitatea două dintre cele mai importante și solicitate servicii din cadrul instituției, mai exact Clinica Medicală și Serviciul de Radiologie.

Acestea vor asigura asistență veterinară pentru toate cazurile (inclusiv urgențele).

Citeste si   Maricel POPA, președintele PSD Iași: 1 milion de FAMILII vor beneficia de racordare GRATUITĂ la rețeaua de GAZE!

Reprezentanții Facultății au luat toate măsurile de prevenție necesare în această situație, iar consultațiile se vor realiza, de preferat, pe bază de programare telefonică, luni-vineri între orele 9.00 – 14.00, și sâmbătă 10.00 – 12.00.

Doar urgențele se pot prezenta fără programare, în intervalul orar specificat.

”Proprietarii se vor prezenta cu pacientul la ora programată, fiind echipați cu mască și mănuși de protecție.”

Citeste si   (P) PSD Iași: ”Ciocoii de ieri, LIBERALII de azi! Cresc taxele și IMPOZITELE locale în primăriile CONTROLATE de PNL-iști”

Doar o singură persoană va însoți pacientul în clinică

„Se va păstra distanța minimă de 1,5 m între proprietar și personalul medical precum și față de alți proprietari”, a punctat Prof. dr. Mihai Mareș, decanul Facultății de Medicină Veterinară din Iași.

Mai menționăm faptul că programările pentru Clinica Medicală pot fi făcute la numărul de telefon 0232407456, iar pentru Serviciul de Radiologie la 0232407 571.

Citeste si   Prefectura IAȘI a distribuit materialele SANITARE pentru desfășurarea alegerilor PARLAMENTARE din 6 decembrie

Toate măsurile și precizările sunt obligatorii în contextul evitării răsândirii infecției cu COVID -19.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ