Share

Costel Alexe, Președinte PNL Iași: “La mulți ani, PNL! La mulți ani, ieșeni! La mulți ani, România!

Acum 145 de ani lua naștere cea mai importantă forță politică a României.
Cea care avea să domine nu doar scena politică acestei țări, dar cea care a pus determinant în slujba României toate idealurile și oamenii săi cei mai buni! PNL este de 145 de ani un partid pro-european, pro-civilizație, un partid care a construit statul român modern, care a contribuit fundamental la proclamarea independenței, la Marea Unire, la marile bătălii ale Națiunii, la marile reforme, la integrarea europeană și la dezvoltarea țării!

Citeste si   "Culisele statului paralel": Spovedania lu Rizea continuă, cum au ajuns incompetenți în funcții de decizie

PNL este mai mult decât un partid politic. PNL este spiritul unui ideal de a construi o națiune și comunități locale prospere și puternice!

La Iași, PNL începe în acest an un drum nou, care va defini, pentru prima dată în 30 de ani, un primar, un președinte al Consiliului județean și un Guvern liberal. O echipă care, după 30 de ani, va readuce Moldova în locul pe care-l merită. Alături de concetățenii noștri, de elitele noastre, de societatea civilă, de mediul antreprenorial, proiectele noastre vor fi jurămintele noastre față de ieșeni!

Citeste si   Băsescu la Realitatea Plus: Demisiile legate de pensiile speciale sunt culmea lichelismului politic, USR face ca maimuța după PSD

Sunt împreună cu colegii mei și cu Mihai Chirica un om al faptelor, un liberal convins, un om de echipă! Toți, alături de ieșeni, vom munci pentru acest județ și pentru acest oraș! Ceea ce PNL a făcut aici, la Iași, în cei 145 de ani, stă ca o datorie de onoare față de misiunea și angajamentul nostru! Moștenirea lui Nicolae Gane și a celorlalți primari și liberali ieșeni este pavăză pentru drumul și pentru proiectul nostru pentru Iași!

Citeste si   GALA Dezvoltării Durabile are loc MÂINE

Și eu și Mihai Chirica am învățat de la marii oameni de stat liberali că atunci când ești chemat să-ți faci datoria și să îți pui toate energiile în slujba cetățenilor, nu începi socoteli:

„Îți scrutezi mintea și inima – și pornești”. Aniversarea de astăzi vine să ne spună , într-un fel, că toate greutățile, toate momentele dificile ale Națiunii au fost depășite atunci când am fost uniți. Atunci am fost și câștigători!

La mulți ani, PNL! La mulți ani, ieșeni! La mulți ani, România!”


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ