Share

Pe poziția a doua în lista de candidați a PNL Iași, pentru alegerile parlamentare Sorin Năcuță. Acesta nu ar fi ajuns niciodată pe lista pe un loc eligibil, dacă la Pașcani, PNL nu reușea să-l detroneze pe Dumitru Pantazi (PSD) și să vină în locul lui, liberalul Marius Pintilie.

Sorin Năcuță nu ar fi prins vreodată loc eligibil la deputați o arată situația din 2016, când a ocupat o poziție fără nicio șansă de eligibilitate

Pentru PNL, un partid care se proclamă partid al antreprenorilor de succes, al managerilor cu experiență și performanțe, prezența pe poziția a doua a listei de candidați la Camera Deputaților de la Iași a lui Sorin Năcuță se potrivește ”ca nuca în perete”.

Citeste si   După Dan Barna, un alt lider USR este INFECTAT cu coronavirus

Sorin Năcuță a devenit în martie 2019, prin concurs director tehnic la RAGCL Pașcani, o instituție care și-a cerut insolvența pentru datorii de peste 44 milioane lei, nemaiavând nici Consiliu de Administrație, cum arată o decizie din 13 octombrie 2020. Totuși, Consiliul Local Pașcani nu  a fost de acord cu cererea de intrare în insolvență a RAGCL Pașcani.

Circa 2500 de familii din Pașcani au rămas fără căldură, deoarece RAGCL Pașcani are datorii la ANAF de peste 2 milioane lei.

Sorin Năcuță își face autobiografia pe Facebook,  în stilul politrucilor comuniști, afirmând că meritele sale sunt că a luptat politic:

„Astăzi (10 octombrie 2020 n.r.), Biroul Județean și Comitetul Director al Organizației PNL Iași au validat lista candidaților pentru Parlamentul României. Ca o recunoaștere a rezultatelor bune la alegerile europarlamentare, prezidențiale și locale, atât în Municipiul Pașcani, cât și în comunele din zona în care sunt coordonator, cu susținerea acestora și în special a lui Marius Pintilie, mi s-a oferit poziția a doua pe lista pentru Camera Deputaților. Această poziție onorantă se datorează în mare parte, primarilor și organizațiilor locale amintite mai sus și onestității conducerii actuale a organizației județene, al cărui președinte este Costel Alexe. Vă mulțumesc, prieteni!”

Așadar, dacă a luptat să aducă voturi pentru partid, nu contează că Sorin Năcuță este în fruntea unei regii locale falimentare, el merită să fie deputat de Iași. Evident, liberalii locali vor să aibă influență mai mare în noul Parlament, în scopuri politice și nu în interesul cetățenilor. Cel mult, Sorin Năcuță poate cere reeșalonări de datorii și bani de la stat pentru subvenția municipiului Pașcani.

Citeste si   Iohannis, despre învățământul online: E cert că elevii și părinții pierd mult fiindcă nu se pot desfășura orele fizic

Candidatura lui Sorin Năcuță nu are cum să fie una onorabilă, iar PNL arată că aducerea de oameni integri și profesioniști e vorbă goală.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ