Share

Implicarea BunaDimineataIasi a mișcat autoritățile. Viața unei tinere a fost salvată  

La 29 de ani arată ca de 40 de ani. Stă întinsă pe niște cârpe murdare timp douăzeci de ore pe zi. Este foarte bolnavă, iar când va muri familia pe care nu o cunoaște nu-i va aduce dorul: a fost abandonată.

Cum a abandonat-o familia, așa au abandonat-o și autoritățile

Pe B-dul Indepedenței, într-o anexă părăsită și plină de gunoaie, Poliția Locală nu și-a făcut apariția niciodată. Dacă ar fi venit polițiștii, ar fi fost obligați prin Lege să raporteze cazul oficialilor la Direcțiile de Asistență Socială.

Însoţitorul acesteia ne-a declarat faptul că s-a adresat organelor competente, dar în cele din urmă a fost total ignorat. ATENȚIE! Urmează imagini care NU POT AFECTA EMOȚIONAL AUTORITĂȚIILE.

 

VA URMA SĂ VIZIONATI O POVESTE DE-A DREPTUL ȘOCANTĂ CARE VĂ POATE AFECTA EMOȚIONAL.

Cadrele medicale au intervenit în urma insistențelor BunaDimineataIasi

Tânăra este foarte slabă datorită diagnosticului de semipareză, iar focarul de infecție în care locuiește îi dăunează și mai mult traiul.

Implicarea BunaDimineataIasi a mișcat autoritățile. Viața unei tinere a fost salvată La 29 de ani arată ca de 40 de ani. Stă întinsă pe niște cârpe murdare timp douăzeci de ore pe zi. Este foarte bolnavă, iar când va muri familia pe care nu o cunoaște nu-i va aduce dorul: a fost abandonată.Cum a abandonat-o familia, așa au abandonat-o și autoritățilePe B-dul Indepedenței, într-o anexă părăsită și plină de gunoaie, Poliția Locală nu și-a făcut apariția niciodată. Dacă ar fi venit polițiștii, ar fi fost obligați prin Lege să raporteze cazul oficialilor la Direcțiile de Asistență Socială.Însoţitorul acesteia ne-a declarat faptul că s-a adresat organelor competente, dar în cele din urmă a fost total ignorat. ATENȚIE! Urmează imagini care NU POT AFECTA EMOȚIONAL AUTORITĂȚIILE.

Posted by Stiri Buna Dimineata on Wednesday, October 4, 2017

 

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ