Share

Doi frati in varsta de 25, respectiv 19 ani au fost condamnati la inchisoare dupa ce aproape doi ani si-au sechestrat si maltratat mama si sora mai mare.

Faisal Hussen si Arbaaz Ahmed, doi frati care locuiesc in Marea Britanie, au fost condamnati la 32 de luni de inchisore pentru ca timp de 18 luni si-au tinut mama si sora mai mare sechestrate.

Cei doi frati le-au aplicat femeilor tratamente inumane, le-au infometat si le-u batut crunt. In aceste luni, femeile nu au intrat in contact cu nimeni, li s-a cumparat doar produse sanitare esentiale. Femeile nu aveau voie sa faca baie. Cei doi frati le dadeau doar o galeata cu apa pe care cele doua o imparteau pentru a se putea spala.

Citeste si   #alegeriSUA Filiale ale Partidului Democrat şi think-tank-uri influente, vizate de hackeri ruşi

Ultima bataie aplicata surorii mai mari aproape i-a adus acesteia sfarsitul. Cei doi frati mai mici au batut-o crunt, folosind curele, o lingura de lemn si un pantof.

In ziua atacului, Ruhee s-a simtit rau, dar fratii sai au obligat-o sa curete baia, apoi nu i-au dat nimic de mancare.

Citeste si   VIDEO Grant de 600.000 de dolari oferit de Guvernul SUA pentru combaterea traficului de persoane din România

In timp ce tanara de 30 de ani se afla in sufragerie, cei doi frati s-au napustit asupra ei. Au lovit-o cu o lingura de lemn pana cand acesta s-a rupt, apoi au luat o curea cu catarama metalica si au inceput sa-si loveasca sora mai mare cu salbaticie.

Unul dadea cu cureaua, iar celalat cu pumnii si cu un pantof. Plina de sange, intinsa pe podea, Ruhee a crezut ca cei doi frati nu se vor opri pana nu o vor omori in bataie.
Dupa ce au lasat-o aproape fara suflare, au aruncat-o in strada ca pe un animal. Un vecin a vazut-o si a alertat autoritatile, scrie Daily Mail.

Citeste si   #alegeriSUA Numărul persoanelor care au votat anticipat a trecut de 80 de milioane, cu cinci zile înainte de scrutin

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ