Share

Dacă vrei să arăți bine în poze trebuie să știi câteva secrete pe care modelele cu experiență își sprijină cariera și succesul

În primul rând statul frumos în poză înseamnă să te pui în valoare, să-ți cunoști trupul foarte bine, să știi cât și cum trebuie să zâmbești și să ai un minimum de cunoștințe despre… limbajul trupului.

Body Language

În poze, poziția mâinilor te trădează mai mult decât privirea. Dacă îți ții brațele încrucișate sau dacă le ții defensiv în zona pieptului, mesajul subliminal pe care-l vei transmite este acela de nesiguranță, slăbiciune, lipsă de încredere, nu-ți place, te simți nefiresc, jenată și categoric ai vrea să fii în altă parte dar nu acolo!

Stai dreaptă, dar nu cu bărbia în vânt!

Un trup schimonosit adus de umeri în față nu este cea mai bună imagine cu care să te mândrești în poze. Poți să te îmbraci cu cele mai elegante și sofisticate ținute, dacă poziția corpului tău nu este în concordanță cu vestimentația, degeaba atâta efort și bani pentru haine!

Umerii și spatele trebuie să facă o echipă de milioane împreună.

Trebuie să ne spună amândoi, la unison, că se simt bine cu tine, că sunt odihniți, lucrați, tonifiați și fericiți. Spatele drept și umerii relaxați fără să fie încordați și trași prea mult și artificial în spate, aducând nefiresc pieptul în față, spun despre tine că știi ce vrei de la viață, de la ceilalți și-ti cunoști calitățile.
Poziția cu umerii căzuti și spatele gheboșat trădează un caracter slab și lipsit de siguranța de sine. 

Atitudine de divă

Genunchii, dacă îi expui, arată-i ca și cum te mândrești cu ei și cu picioarele tale. Vrei să arăti precum o divă de milioane de stele?
Lasă-ți aproape toată greutatea trupului pe un picior, flexează-l ușor pe celălalt, adu-l zece centimetri mai în față, nu-ți ascunde mâinile, coloana dreaptă, nu-ți ridica bărbia și zâmbește enigmatic, avantaje.ro.

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ