Share

Cele mai ascunse și scandaloase secrete ale lui Barack Obama au fost dezvăluite în cadrul unei lucrări biografice, „Rising Star”, însă detalii picante au fost făcute deja publice.

Droguri, sex, înșelat și relații gay, asta ascunde trecutul fostului președinte al SUA.

Potrivit Daily Mail, Obama ar fi avut o relație intima cu una dintre prietenele sale din tinerețe, care, ulterior, ar fi spus despre el că era pasional în așternuturi, dar și că au consumat cocaină împreună.

În plus, fostul lider de la Casa Albă nu ar fi exclus o relație cu un bărbat. În biografie se mai precizează și faptul că Obama a înșelat-o pe Michelle cu fosta sa iubită în primul lor an de relație, dar și că a cerut-o în căsătorie de două ori pe una dintre iubitele sale, ambele cereri fiindu-i refuzate, potrivit viva.ro.

Sex și cocaină

Genieve Cook, una dintre fostele sale iubite, povestește cum s-a cunoscut cu Obama, în anul 1983, pe vremea când ea avea 25 de ani. La o petrecere de Revelion cei doi au discutat mult, au făcut schimb de telefoane și nu mult a mai durat până ce tânara a ajuns în apartamentul lui din West Street, acolo unde Barack Obama i-a gătit.

Citeste si   Coronavirus: Pandemia de COVID-19 se apropie de 31 de milioane de cazuri şi a depăşit 958.000 de decese (OMS)

Relația lor ar fi fost una bazată mai mult sex, Obama fiind un bărbat pasional și foarte bun la pat, așa cum a mai devăluit fosta lui iubită.

„Din punct de vedere sexual, el nu era foarte creativ, dar era confortabil. El nu era genul să dea înapoi, să spună că “nu mă pot descurca” sau “sunt timid”. Să fac dragoste cu Barack, atât de cald şi moale, dar adânc – relaxant şi iubitor – fiind dispus pentru mai mult”, a mai spus Genieve.

Barack Obama ar fi fost un mare iubitor de cocaină, mai ales în perioada în care avea o relație cu Genieve, ei consumând droguri frecvent. În 1985, cei doi s-au despărțit, iar Genieve Cook s-a cuplat cu prietenul lui Obama, Sohale, veste ce l-a rănit profund pe fostul președinte SUA.

Citeste si   ONU: Trump strică sărbătoarea multilateralismului cu sancţiunile sale unilaterale împotriva Iranului (AFP)

Să aflu despre tine şi despre Sohale m-a durut”, i-ar fi scris Obama fostei iubite într-o scrisoare.

A înșelat-o pe Michelle

Sheila ar fi fost femeia cu care Obama ar fi înșelat-o pe Michelle în primul lor an de relație. El și Sheila au continuat să se vadă după ce ea a ajuns la Harvard pentru o bursă de predare. Avea pe atunci „două relaţii puternice, suprapuse”, spune Garrow.

În plus, se presupune ca și Sheila, la rândul ei, ar fi fost trădată de fostul președinte cu o femeie hispanică, care avea trei copii și pe care ar fi cunoscut-o prin intermediul muncii sale în cadrul comunității.

Presupusa relație gay

O altă etapă interesantă și spumoasă din viața lui Obama o reprezintă presupusa relație dintre el și asistentul unui profesor de facultate, Lawrence Goldyn.

„Goldyn a avut un impact uriaş asupra lui Obama. Aproape un sfert de secol mai târziu, întrebat despre înţelegerea problemelor homosexualilor, Obama a spus cu entuziasm << profesorul meu preferat din primul meu an de facultate a fost unul dintre primii oameni gay pe care i-am cunoscut … A fost un tip minunat >>, cu care Obama a dezvoltat o prietenie dincolo de sala de clasă. Obama a scris oarecum evaziv unei prietene că s-a gândit la o relaţie cu o persoană de acelaşi sex, dar în cele din urmă a hotărât că o astfel de relaţie ar fi mai puţin provocatoare şi mai exigentă decât dezvoltarea unei legături cu o persoană de sex opus”, a povestit autorul biografiei „Rising Star”.

Cartea, care conține detalii picante din viața lui Barack Obama și care se anunță deja a fi un best seller, are 1.078 de pagini.

Citeste si   Tenis: Tecău şi Rojer s-au calificat în sferturi la Hamburg, după abandonul columbienilor Cabal şi Farah

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ