Share

Ședință de urgență la PSD. Marcel Ciolacu a convocat conducerea partidului pentru a discuta ce e de făcut după înfrângerea de ieri de la moțiunea de cenzură. Social-democrații nu au reușit să asigure nici măcar cvorumul de ședință pentru a dezbate moțiunea pe care au inițiat-o împotriva Guvernului Orban. Cei care au absentat sunt pasibili de excludere așa cum s-a întâmplat, deja, în cazul deputatului Dan Ciocan. 

Citeste si   VIDEO - Campanie electorală cu sabie și amenințări, într-o comună din județul Ilfov

Potrivit PSD, se va analiza moțiunea de cenzură și dacă se mai organizează un plen reunit pentru a se vota moțiunea de cenzură sau dacă se renunță la demers. De asemenea, se va discuta dacă mai poate fi luată în discuție o altă moțiune de cenzură în noua sesiune ordinară.

Social democrații vor discuta și despre sancțiuni. Se va analiza individual cazurile parlamentarilor PSD care au lipsit de la moțiunea de cenzură propuși spre excludere de Marcel Ciolacu.

Citeste si   Adrian Albu: Serviciile publice vor fi în slujba sătmărenilor. Satu Mare – orașul cetățenilor

PSD va analiza, totodată, șefia Senatuluim deoarece la începutul fiecărei sesiuni ordinare va fi aleasă noua componenţă a Biroului permanent. Propunerile nominale pentru funcţiile de vicepreşedinte, secretar şi chestor repartizate se anunţă plenului Senatului de către liderii grupurilor parlamentare, lista candidaţilor propuşi fiind supusă în întregime votului senatorilor. Noul Birou permanent se aprobă cu votul majorităţii senatorilor prezenţi.

Citeste si   Gabriel Mutu, primarul oamenilor: Voi continua reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul 6

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ