Share

”Trebuie să fim pregătiți să ne organizăm pentru a putea demara campania de vaccinare imediat ce vom putea accesa primele cantități care ne sunt repartizate, de vaccin. Contractarea cantității de doze de vaccin s-a făcut la nivel european, toate cantitățile s-au făcut în raport cu numărul populației. Vom primi în etape.

Citeste si   „Culisele statului paralel” | CARACATIȚA uriașă din Sănătate, MAFIA medicamentelor și cum rămân bolnavii fără tratament

Am luat decizia de a structura depozitivul de vacinare pentru a avea o comandă fermă. Conducerea va fi asigurată de dl col. Valeriu Gheorghiță, pe care l-am invitat la ședință și pe care îl invit să ne adreseze câteva cuvinte”, a spus premierul în debutul ședinței.

Coordonatorul campaniei de vaccinare a mulțumit Guvernului pentru încredere și a menționat că este conștient de responsabilitatea pe care o are.

Citeste si   Ajutorul de stat pentru HoReCa: 20% din pierderile din acest an. Când va deveni programul operațional

Guvernul a dezbătut în cadrul ședințeio ordonanţă de urgenţă prin care studenţii de la universităţile de medicină şi farmacie vor putea lucra ca voluntari în spitale şi alte unităţi, pentru combaterea pandemiei de covid. ”Au început universităţile să creeze liste. În secunda în care este publicată, o să începem să preluăm studenţi. Deja am primit telefoane de la studenţi care vor să se înscrie şi îi îndrumăm spre universităţi”, a afirmat Raed Arafat, în şedinţa de Guvern.

Citeste si   Campania de vaccinare antiCovid intră în linie dreaptă. Anunțul MOMENTULUI făcut de Ionel Dancă


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ