Share

Prima ședință extraordinară a anului 2020 a avut loc la Primăria Municipiului Iași

În ședința de Consiliu local, care a avut loc ieri (10. 02- n.r), au existat 3 proiecte propuse pe ordinea de zi, votate ulterior în unanimitate, și anume: Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării Proiectului ”Ambasadorii Iașului”, Proiect  de hotărâre privind aprobarea organizării Proiectului ”Concursul Național de Teoria Muzicii  Constantin Constantinescu și Proiectul de hotărâre privind aprobarea organizării Programului ”Classix Festival”.

Primul dintre cele 3 proiecte, reprezintă un demers sportiv, educațional și cultural, al cărui rol, este cel de a promova Iașul, atât pe teritoriul țării, cât și în afara ei, cu ajutorul a doi dintre sportivi, respectiv Vlăduț Simionescu și Andreea Verdeș.

Citeste si   92.430 doze de VACCIN de la Pfizer ajung astăzi în ROMÂNIA! 11.700 doze vor ajunge și la IAȘI

Cheltuielile necesare concretizării proiectului „Ambasadorii Iașului” se ridică la suma de 20.000 de lei

Primul dintre cele 3 proiecte, denumit ”Ambasadorii Iașului”, se va desfășura în perioada februarie – august 2020, simultan cu pregătirea celor doi sportivi pentru jocurile olimpice de la Tokyo.

Vlăduț Simionescu, un renumit judoka olimpic, a reprezentat Iașul la Jocurile Olimpice  de Vară, din 2012. În anul 2015, a câștigat aurul la Openul european de Judo de la Sofia, fiind distins cu bronz la Universiada de vară din același an, unde a adus României prima medalie la această competiție. În anul 2019, a obținut medalia de bronz la concursul Grand Prix de la Baku, a doua din același an, după succesul său de la Concursul de Grand Prix al Turciei, în Antalya.

Citeste si   842.300 de PERSOANE s-au programat pentru etapa a II-a de VACCINARE împotriva COVID -19

Andreea Verdeș, în vârstă de 19 ani, este una dintre reprezentantele Iașului la gimnastică ritmică, iar anul trecut a obținut locul I la Jocurile Europene la disciplinele Panglică – Senioare, Măciucă – Senioare, Minge – Senioare, Individual Compus – Senioare.

Cheltuielile necesare concretizării proiectului „Ambasadorii Iașului”, se ridică la suma de 20.000 de lei.

Citeste si   1.551 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS – CoV – 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ