Share

Valoarea estimată a investiției este de 1.588.338,34 lei, cu TVA

Primăria Șcheia din județul Iași a organizat o licitație ce are ca obiectiv reabilitarea sediului primăriei din localitate. Prin intermediul acestei lucrări de amploare se dorește reabilitarea clădirii consiliului local, întrucât nu s-au mai efectuat reparații de foarte mulți ani.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD Iași: „Guvernarea social-democrată înseamnă o Românie DEZVOLTATĂ pentru toți românii!”

Mai mult, conducerea primariei a anunțat că lucrările ar urma să se desfășoare pe o perioadă de 8 luni, dar este posibil ca finalizarea acestora să se realizeze într-un interval mai scurt.

Termenul limită până la care operatorii economici pot solicita clarificări sau informații suplimentare în legatură cu documentația de atribuire este de 6 zile, înainte de data limită de depunere a ofertelor. Valoarea estimată a investiției este de 1.588.338,34 lei, cu TVA.

Citeste si   MUNCITORI mai MULȚI - rata de INFECTARE cu COVID-19 mai MARE: ”Sunt de acord ca OAMENILOR ce lucrează în FABRICI să li se asigure TRANSPORTUL”

Dănuț Ababei: ”Lucrările ar putea fi gata în maximum 8 luni”

Pe data de 8 mai, am dat ordinul de începere a lucrărilor. Se vor efectua lucrări ce vor porni aproape de la zero. Clădirea noastră are trei nivele: parter, etajul unu și etajul al doilea. Totodată, vom schimba și mobilierul. Lucrările ar putea fi gata în maximum 8 luni”, a precizat primarul comunei Șcheia, Dănuț Ababei.

Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,55 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI

Firma ofertantă din cadrul acestei licitații este S.C. MONY-CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în municipiul Iași, al cărei administrator este Bivol Neculai.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ