Share

Serviciul de informații va investi circa două milioane euro, bani care au fost obținuți de la Uniunea Europeană prin intermediul Programului Operațional Regional

Contractul a fost semnat încă din luna august 2018, dar SRI a lansat licitația de proiectare și execuție abia luni, 18 noiembrie 2019.

Față de prima procedură, prețul a crescut cu 1,3 milioane lei până la concurența sumei de 8,31 milioane lei.

Citeste si   Șefa UPU-SMURD IAȘI, Diana CIMPOEȘU despre LEGEA carantinării și IZOLĂRII: ”Unii cetățeni ROMÂNI respectă LEGEA doar când există MĂSURI coercitive”

Lucrările se vor axa pe decopertarea marmurei/travertinului și izolarea termică a fațadelor, înlocuirea tâmplăriei, montarea de panouri solare, climatizarea spațiilor de birouri, reabilitarea instalației electrice de iluminat, instalarea unor sisteme de management integrate și a două stații de încărcare autovehicule electrice.

Clădirea în care funcționează SRI Iași a fost proiectată în 1993 și dată în folosință în 1997. Imobilul are un regim cu subsol, parter și 5 etaje, iar structura este constituită din cadre de beton armat, cu închideri perimetrale din zidărie de BCA placată cu plăci de marmură.

Citeste si   Primăria VALEA SEACĂ modernizează o scoală GIMNAZIALĂ în care învață peste 200 de ELEVI

Termenul până la care companiile interesate pot depune oferte este 9 decembrie.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ