Share

Avertisment lansat de șefa meteorologilor de la ANM: Temperaturile ar putea scădea sub minus 30 de grade Celsius în timpul nopții, în luna ianuarie.

Temperaturile ar putea scădea sub minus 30 de grade Celsius în timpul nopții, în luna ianuarie, a afirmat vineri Florinela Georgescu, directorul executiv al Administrației Naționale de Meteorologie, într-o videoconferință organizată de Ministerul de Interne.

“În ianuarie, luna în care nopțile sunt cele mai reci, putem avea temperaturi sub minus 30 de grade”, spune meteorologul Florinela Georgescu.

Temperaturi extrem de scăzute s-ar putea înregistra și în luna decembrie, mai spun reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie.

Citeste si   Moment de CUMPĂNĂ pentru piața IMOBILIARĂ din Iași! Paul TEHUTU, manager TNT Imobiliare Iași: ”Suntem la valoarea de 30% față de ce se întâmpla în anul 2019”

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ