Share

Şeful Spitalului Paşcani s-a răsturnat cu maşina în timpul gărzii

Medicul-director a declarat peste 170 de gărzi în 2016

Costică Pânzaru, medic primar obstetrică-ginecologie şi managerul Spitalului Municipal Paşcani, a produs un grav accident de circulaţie în noaptea de 18 spre 19 octombrie când, teoretic, asigura garda la secţia de Obstetrică-Ginecologie a unităţii medicale pe care o conduce.

Citeste si   Rectorul TUIASI, prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, reales vicepreședinte al Consiliului Național al Rectorilor

Medicul Pânzaru (64 de ani) a fost transportat la Spitalul din Paşcani cu fracturi costale, contuzii toraco-abdominale şi ruptură de splină. A fost operat şi este în stare stabilă. Potrivit graficului afişat la Spitalul Municipal Paşcani, medicul Pânzaru era de gardă în noaptea de 18 spre 19 octombrie. Garda urma să se încheie pe 19 octombrie, la ora 7.00. În ultimele cinci declaraţii de avere, medicul Pânzaru a scris că realizează anual între 130 şi 172 de gărzi la spitalul din Paşcani. Cifra de 172 de gărzi este aferentă anului 2016. Graficele Direcţiei de Sănătate Publică din Iaşi confirmă că ginecologul ar realiza, în medie, o gardă la două zile în secţia de Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Municipal Paşcani.

Citeste si   Ludovic ORBAN: 14 SECUNDE DE TĂCERE când a fost întrebat despre POSIBILA întoarcere a lui CHIRICA la PSD

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ