Share

Traversarea trecerilor de pietoni în condiţii de siguranţă, obiectiv nou pentru Municipiul Iaşi

Persoanele cu deficiențe de vedere din Municipiul Iași vor putea traversa în siguranță pe trecerile de pietoni datorită unor dispozitive care emit semnale de alarmă atunci când semaforul are culoarea verde pentru pietoni. Avertizarea sonoră permite traversarea pietonilor în condiții de siguranță.

Sistemul de avertizare sonoră va fi montat la 70 de semafoare din Municipiul Iași.
Dispozitivul emite semnale sonore doar pe durata culorii verde a semaforului pentru pietoni.
Semaforul acustic măsoară cu ajutorul microfonului încorporat, nivelul mediu al zgomotului din mediul ambiant, adaptând continuu nivelul semnalului sonor emis. Semnalul sonor emis este cu +5dB peste nivelul mediu al zgomotului ambiant, dar nu mai mic de 30dB.

Citeste si   TUIAȘI va realiza una dintre cele mai MODERNE și stabile rețele UNIVERSITARE de Internet wireless din ȚARĂ

Sistemul de avertizare sonoră va fi implementat de FULL COM DISTRIBUTION SRL administrate de către IANȚOC Adrian Laurențiu. Valoarea contractului se ridică la suma de 84.000 lei.

FULL COM DISTRIBUTION, supraveghetorul Iașului

Societatea Full Com Distribution SRL cu o vechime de 10 ani, a avut o cifră de afaceri de 1.075.782 lei în anul 2018 și un profit de 119.449 lei. Ca și domeniu de activitate, societatea se ocupă cu „comerț cu ridicata de componente și echipamente electronice și de comunicații”.

Citeste si   Tânărul care a DISTRUS 10 MAȘINI în cartierul ALEXANDRU nu deține PERMIS de CONDUCERE

Societatea condusă de Ianțoc Adrian Laurențiu a încheiat numeroase contracte de prestări servicii cu Primăria Iași și cu instituțiile subordonate acesteia, obiectul contractelor fiind: supravegherea video.

În 2018, primăria a montat sisteme de supravegherea astfel încât Poliția Locală să poată identifica după numărul de înmatriculare potențiale activități infracționale. Sistemul a fost introdus în intersecția Granit, intersecția Chișinăului – Primăverii, rond Agronomie, rond Canta și rond Păcurari și a avut o valoare de 132.300 lei.

Citeste si   CEL MAI APRECIAT MANAGER medical al momentului ar putea CANDIDA din partea PSD la PARLAMENTARE

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ