Prima cursă va începe de la ora 9.30, startul urmând a fi dat din fața Palatului Culturii

Evenimentul este organizat de Rotary Club Iași și Salvați Copiii Iași și beneficiază de sprijinul Primăriei Municipiului Iași. Lansarea oficială a evenimentului a avut loc joi, 12 aprilie, la Palatul Roznovanu.

Semimaratonul este un eveniment important pentru Iași pentru că adună oameni din toate colțurile țării, chiar și din afara ei. Avem două cauze caritabile pentru care este realizat. Prima se referă la copiii care vor să meargă la școală, dar nu au condiții în familiile din care provin, cauză pentru care Organizația Salvați Copiii a înființat Centrul de Educație Incluzivă «Căsuța cu Cireșe». A doua cauză se referă la copiii cu un coeficient de inteligență superior, care sunt beneficiari ai burselor Fundației ProRuralis”, a declarat Liviu Măgurianu, coordonatorul Semimaraton Iași 2018.

Citeste si   21 de cadre MEDICALE și 16 PACIENȚI din cadrul Spitalului de Neurochirurgie IAȘI au fost confirmați POZITIV cu COVID -19

Acesta a adăugat că anul acesta Semimaratonul va aduna peste 1.500 de alergători.

Traseul stabilit pentru Semimaratonul Iași 2018 este Palatul Culturii – strada Anastasie Panu – strada Elena Doamna – bulevardul Independenţei – Piaţa Mihai Eminescu – strada Păcurari – şoseaua Păcurari – întoarcere la sensul giratoriu Păcurari – şoseaua Păcurari – strda Păcurari – Piaţa Mihai Eminescu – strada Gavril Muzicescu – strada Arcu – bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt – Palatul Culturii.

Citeste si   MĂSURILE întreprinse în judeţul IAȘI pentru a COMBATE şi ÎMPIEDICA răspândirea COVID -19

În funcție de nivelul pregătirii sportive, participanții își pot alege una dintre cele 4 curse din competiție: Semimaraton individual – Europa FM (21 km), Semimaraton ștafetă – United Business Center (2 x 10,5 km), Cros – Cursa individuală – WINK (10,5 km), Cursa populară – Oxygen (2,5 km) și Cursa pentru copi – Vivertine.

Citeste si   În IAȘI se mențin REGLEMENTĂRILE privind EMITEREA și decontarea CONCEDIILOR MEDICALE

Mai multe informații privind Semimaratonul Iași pot fi găsite pe www.semimaratoniasi.ro și www.facebook.com/semimaratoniasi.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ