Share

Exuberantul Berbec își deschide sufletul mult mai ușor ca Racul timid sau nativul rezervat din Fecioară. Bărbatul Scorpion nu își arată slăbiciunile, înainte de a a avea completă încredere într-o femeie, în vreme ce nonconformistul Vărsător are un fel cu totul original de a-și arăta iubirea.

Berbec

Mulți bărbați nu-și dezvăluie adevăratele sentimente când vor să cucerească o femeie. Nu-ți spun în față că îi plictisește ce le povestești sau că ar vrea să facă altceva decât să vadă cu tine un film de dragoste. Dar nativul Berbec nu ascunde nimic, atunci când se simte bine cu o femeie. Îi spune direct tot ce simte, pentru că este sigur că ea îl va înțelege. Așa că, în loc să te superi pe el, apreciază-i autenticitatea, care este cel mai clar semn că își dorește să fie cu tine.

Citeste si   Eclipsă de lună prin penumbră, în această seară, VIZIBILĂ și în România

Taur

Nativul Taur este foarte volubil în situații obișnuite, când vorbiți câte în lună și în stele. Dar, când vine vorba de a-și mărturisi sentimentele, este destul de timid și emotiv. Mai ales în anumite circumstanțe, când se simte vulnerabil, de exemplu după ce ați făcut dragoste. Dacă atunci începe să vorbească puțin confuz, încercând să-ți spună cât de mult te iubește, ascultă-l cu răbdare, pentru că este semnul cel mai profund al conectării cu tine. Citește continuarea.

Citeste si   Kylie Jenner e furioasă. Forbes a decis să-i retragă titlul de miliardară

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ