Share

 

? Compania de Transport Public Iasi face un nou pas către modernizarea infrastructurii de care dispune

O parte dintre noile autobuze ISUZU sunt prevăzute cu validatoare de bilete duale de ultimă generație.

Aceste dispozitive permit atât utilizarea biletelor de hârtie, cât şi a cardurilor contactless.

Validatoarele vor fi montate, treptat, pe toate cele 88 de autobuze achiziționate de către Primăria Municipiului Iași la începutul acestui an, printr-un credit de 15 milioane de euro obținut de la European Bank for Reconstruction and Development (Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare).

Citeste si   3.353 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS – CoV – 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

CTP Iași pregătește pașii necesari pentru introducerea cardurilor contactless, care vor fi încărcate cu credit pentru utilizarea mijloacelor de transport în comun.

Primăria Iași este în etapa esențială de obținere a finanțării pentru dezvoltarea întregului sistemul inteligent de e-ticketing.

Mobilitatea metropolitană constă în echiparea tuturor mijloacelor de transport în comun cu validatoare de ultimă generație; monitorizare video; sistem de numărare a călătorilor; sistem de informare a călătorilor; panouri indicatoare pentru traseu instalate pe mijloacele de transport; monitoare LCD/LED, instalate în interiorul mijloacelor de transport pentru transmiterea informaţiilor publi-media; instalarea în staţiile destinate transportului public a 367 panouri informative.

Citeste si   În județul IAȘI s-au stabilit 17 centre de VACCINARE împotriva COVID -19

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ